Sonax Service

Logo | SONAX service | sonax-service.eu

+ 31 (0) 85 – 483 51 00

SONAX Service Nederland

Over ons

Over ons

Streef je naar de beste verzorging voor jouw voertuig? Zoek niet verder!! Zoek niet verder, bij SONAX Service Nederland zijn we gepassioneerd door auto’s, motoren, campers, caravans en boten.

Met een 40 tal mobiele teams in Nederland kunnen we elke klus aan. SONAX Service Nederland is een landelijk dekkende organisatie.

Daarnaast is het ook mogelijk bij ons een poetstraining of workshop te volgen. Onze mastertrainer is door SONAX Duitsland opgeleid om een uitstekende poetser van je te maken.

Uiteraard werken we alleen met de beste producten geproduceerd door onze eigen fabriek in Duitsland. Duitse kwaliteit is waar SONAX voor staat.

Van grondige wasbeurten tot professioneel polijsten, onze externe verzorging laat jouw voertuig glanzen als nooit tevoren. We verwijderen krassen, swirls en onvolkomenheden om jouw lak te herstellen en een prachtige glans te onthullen.

Het interieur van jouw voertuig verdient ook aandacht! Onze interieurverzorging omvat het reinigen en verzorgen van bekleding, dashboard, ramen en meer, zodat je altijd in een frisse en schone omgeving rijdt.

Bescherm jouw voertuig met onze langdurige coatings. Deze bieden een duurzame barrière tegen vuil, UV-stralen en andere externe factoren, terwijl ze tegelijkertijd de glans van jouw voertuig behouden.

Ook voor campers, caravans en boten bieden we gespecialiseerde verzorging. Of het nu gaat om het reinigen van het interieur van jouw camper of het polijsten van de gelcoat van jouw boot, we hebben de expertise om aan jouw behoeften te voldoen.

SONAX Service Nederland

Vragen?