Sonax Service

Logo | SONAX service | sonax-service.eu

+ 31 (0) 85 – 483 51 00

SONAX Service Nederland

Zakelijk

Leasemaatschappijen en wagenparkbeheerders

Als leasemaatschappij of wagenparkbeheerder is het essentieel om de waarde en uitstraling van je voertuigen te behouden. Onze zakelijke dienstverlening omvat:

Wij zorgen voor het regelmatige onderhoud en de verzorging van jouw voertuigen, inclusief grondige wasbeurten, interieur reiniging en lakonderhoud. Hierdoor behouden jouw voertuigen hun professionele uitstraling, wat een positieve indruk achterlaat bij uw klanten.

Indien er krassen, swirls of kleine beschadigingen op de lak van jouw voertuigen zijn, kunnen wij deze professioneel herstellen met onze polijst- en schadehersteltechnieken.

Door het aanbrengen van onze duurzame ceramische coatings wordt de lak van jouw voertuigen beschermd tegen externe invloeden en behoudt het zijn glans voor langere tijd.

Dealers en universele garagebedrijven

Als dealer of universeel garagebedrijf wil je jouw klanten voertuigen van topkwaliteit aanbieden. Onze zakelijke dienstverlening omvat:

Voordat je een voertuig aan jouw klant overhandigt, kunnen wij het showroomklaar maken door het grondig te reinigen en te polijsten. Hierdoor presenteert je jouw voertuigen op hun best aan jouw klanten.

Wij kunnen je ondersteunen met op maat gemaakte onderhoudsprogramma’s, zodat de voertuigen die je verkoopt, in optimale staat blijven en klanten tevreden blijven met hun aankoop.

In geval van kleine schade of beschadigingen aan voertuigen, kunnen we deze snel en efficiënt herstellen, waardoor je jouw klanten een probleemloze service biedt.

Verzekeringsmaatschappijen en gemeenten

Verzekeringsmaatschappijen en gemeenten hebben vaak te maken met voertuigen die betrokken zijn geweest bij ongevallen of schadegevallen. Onze zakelijke dienstverlening omvat:

Indien er krassen, swirls of kleine beschadigingen op de lak van jouw voertuigen zijn, kunnen wij deze professioneel herstellen met onze polijst- en schadehersteltechnieken.

In het geval van inbeslagname van voertuigen of situaties waarin extra reiniging en desinfectie nodig is, kunnen wij dit verzorgen met onze grondige reinigingsdiensten.

Door het aanbrengen van beschermende coatings kunnen voertuigen in het bezit van gemeenten of verzekeringsmaatschappijen langer meegaan en beter beschermd zijn tegen externe factoren.

Professionele en betrouwbare dienstverlening

Wij werken onder andere voor BMW Dusseldorp, Hooftman, Ekris, De Bruin, Ford Dekker, Thur, Van Mossel, Ton de Wit, Autohuis Zaandam, Renault Stokman,ALD, Leaseplan, Arval, Alphabet Lease, Logickx

Bij SONAX Service Nederland begrijpen we het belang van professionele en betrouwbare voertuigverzorging voor uw zakelijke behoeften. Ons team van experts staat klaar om u te ondersteunen en te voorzien van oplossingen op maat. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen uw voertuigen in optimale staat te houden!

Vragen?