Sonax Service

Logo | SONAX service | sonax-service.eu

+ 31 (0) 85 – 483 51 00

SONAX Service Nederland

Trainingen en workshops

Bij SONAX in Oostzaan

Sonax is een toonaangevend bedrijf dat zich richt op het leveren van hoogwaardige producten voor de automotive industrie. Daarnaast biedt Sonax ook diverse trainingen en workshops aan voor professionals in deze sector. In Oostzaan organiseert Sonax regelmatig trainingen en workshops op het gebied van car detailing en lakverzorging.

Tijdens deze sessies worden de nieuwste technieken en producten van Sonax gedemonstreerd en kunnen deelnemers hun kennis en vaardigheden verder ontwikkelen. De trainingen en workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden en zijn voorzien van praktijkvoorbeelden en hands-on oefeningen.

Ben je werkzaam in de automotive industrie en wil je je kennis en vaardigheden op het gebied van car detailing en lakverzorging vergroten? Schrijf je dan in voor een van de Sonax trainingen of workshops in Oostzaan. Deze zijn niet alleen leerzaam, maar ook gezellig en inspirerend.

Op locatie in Nederland en België

Sonax biedt trainingen en workshops op locatie in Nederland en België voor professionals in de automotive branche. Tijdens deze trainingsdagen worden deelnemers bijgeschoold over de nieuwste technieken, producten en diensten in de industrie. De trainingen zijn praktijkgericht en worden gegeven door ervaren en gecertificeerde trainers.

De workshops van Sonax zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde professionals en bieden deelnemers de mogelijkheid om hun kennis en vaardigheden te verbeteren. Ze worden op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van de deelnemers en hun bedrijven te voldoen.

Door de trainingen en workshops van Sonax op locatie te volgen, kunnen deelnemers zich gemakkelijk laten bijscholen zonder hun werkzaamheden te onderbreken. Bovendien worden de trainingen en workshops gegeven op een locatie naar keuze, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor iedereen in Nederland en België.

Vragen?