Sonax Service

Logo | SONAX service | sonax-service.eu

+ 31 (0) 85 – 483 51 00

SONAX Service Nederland

Particulier

Diensten voor auto's en motoren

Onze dienstverlening voor auto’s en motoren:

We bieden professionele wasbeurten en reiniging voor zowel het exterieur als interieur van jouw auto of motor. Ons team zorgt ervoor dat jouw voertuig er schoon en fris uitziet.

Met onze polijsttechnieken herstellen we de glans van jouw lak en verwijderen we kleine krassen en onvolkomenheden. Daarnaast kunnen we beschermende coatings aanbrengen om jouw lak te beschermen tegen de elementen.

Door de jaren heen kunnen koplampen dof en verweerd raken, wat de zichtbaarheid kan verminderen. Wij kunnen jouw koplampen herstellen, waardoor jouw zicht en veiligheid verbeteren.

Bij SONAX Service Nederland zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van ceramische coatings op auto’s en motoren  met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten van SONAX.

Diensten voor campers en caravans

Onze dienstverlening voor campers en caravans:

We nemen de tijd om het interieur van jouw camper of caravan grondig te reinigen, inclusief meubels, vloeren, ramen en apparatuur.

Het exterieur van jouw camper of caravan wordt gereinigd, gepolijst en beschermd om het er als nieuw uit te laten zien en bescherming te bieden tegen weersinvloeden.

We zorgen ervoor dat het onderstel van jouw camper of caravan vrij is van vuil en corrosie, wat de levensduur en prestaties ten goede komt.

Bij SONAX Service Nederland zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van ceramische coatings op campers en caravans  met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten van SONAX.

Diensten voor boten

Onze dienstverlening voor boten omvat:

We polijsten en herstellen de gelcoat van jouw romp, waardoor de glans wordt hersteld en verkleuring wordt tegengegaan.

Het reinigen van het dek, interieur en andere oppervlakken van jouw boot om ervoor te zorgen dat deze er altijd schoon en presentabel uitziet.

Bij SONAX Service Nederland zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen van ceramische coatings op boten  met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige producten van SONAX.

Professionele verzorging voor jouw voertuig

Bij SONAX Service Nederland zijn we gepassioneerd door het leveren van professionele verzorging voor al jouw voertuigen. Of het nu gaat om uw auto, motor, camper, caravan of boot, wij hebben de expertise om aan al uw behoeften te voldoen. 

Kies voor de professionele dienstverlening van SONAX Service Nederland en geef jouw voertuigen de aandacht en verzorging die ze verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw auto, motor, camper, caravan of boot kunnen laten schitteren als nooit tevoren!

Vragen?